Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!
Beechfield Beechfield - Harjattu Pro Puuvillalippis Perinteinen 6-paneelinen lippis joka on valmistettu jämäkästä harjatusta 100% puuvillasta.  .. Product #: B65 Regular price: 4,90€ 4,90€ Varastossa

Beechfield - Harjattu Pro Puuvillalippis

Beechfield - Harjattu Pro Puuvillalippis

4,90€

Valinnat

* Värit:
* Yksilöinti:

Perinteinen 6-paneelinen lippis joka on valmistettu jämäkästä harjatusta 100% puuvillasta.

Tuotteen 3D esittely http://www.360extra.com/B65/

Hinnat

Toimimme suoraan valmistavien tehtaiden kanssa ja näin ollen pystymme tarjoamaan aina markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Pyytämällä tarjouksen et sitoudu mihinkään. Laskemme teille parhaan mahdollisen hinnan, yleensä muutamissa tunneissa mutta viimeistään vuorokauden sisällä.

Tuotteen hinta on ALV 0%. Hintaan ei sisälly yksilöintiä tai mahdollisia aloituskustannuksia.

 

Toimitusaika

Toimitusaikaan vaikuttaa aina määrät, varastosaldot sekä yksilöintitapa. Merkkaamattomana saamme toimitettua tuotteet muutamassa päivässä. Merkattuna tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-4 viikkoa, riippuen määrästä ja merkkaustavasta. Jos toimituksella on kiire, olemme erittäin joustavia ja teemme kaikkemme että saamme toimitettua tuotteet nopeammin.

 

Tilausmäärät

Asiakkainamme on niin isoja kuin pieniäkin yrityksiä ja kaikki tilaukset ovat meille tervetulleita. Tarkastamme aina tuotekohtaisesti mahdollisuuden esimerkiksi muutamien kappaleiden kyselyihin ja toimituksiin.

Lisätiedot
Kiinnitys Kangasnauha metallisoljella
Koot Yhden koon
Malli Baseball 6-paneelinen
Materiaali 100 % harjattua puuvillaa

Tuotevalikko

Valmistajat
Malli
Värit