Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

AINA KILPAILUKYKYISET HINNAT

Vastaamme tarjouspyyntöihin aina muutaman tunnin sisällä.

Nopeaa palvelua, ilmainen logonkäsittely ja vedospalvelu.

IdeHunt Selected

IdeHunt Selected
Näytä:
Lajittele:

Kotimainen Led Saunamittari

Kotimainen, tyylikäs termostaattiohjattu LED saunamittari, jota valaisee 3 LEDiä. LEDit syttyvät automaattisesti, kun saunan lämpötila on vähintään 50-60 astetta ja sammuvat, kun lämpötila painuu alle 40 asteen.

Mukana 1kpl 9v paristo joka on myös helposti vaihdettavissa. TUOTE ON VALMISTETTU SUOMESSA.

31,90€

Kotimainen Sinappi omalla etiketillä

Kotimainen, aito ja perinteinen sinappi on vienyt herkuttelijoiden kielen mennessään jo vuodesta 1958. Nyt mahdollisuus teettää sinapit omalla etiketillä.

Sinappi, etiketit, pullo ja korkki valmistettu SUOMESSA. Sinetöity pullo on musta mustalla korkilla. Säilyvyys 1 vuosi. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja säilöntäaineeton.

Saat meiltä valmiit vaihtoehdot erilaisista etikettipohjista joihin voitte liittää yrityksenne logon. Mahdollisuus myös tehdä kokonaan kustomoitu etiketti.

4,89€

Kotimainen Konjakkisinappi omalla etikellä

Kotimaisen yli 60 vuotiaan sinappitehtaan gourmet uutuus, konjakkisinappi joka toimitetaan aina yksilöllisellä etiketillä.

Valmistettu SUOMESSA. Säilyvyys 1 vuosi. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja säilöntäaineeton.

Saat meiltä valmiit vaihtoehdot erilaisista etikettipohjista joihin voitte liittää yrityksenne logon. Mahdollisuus myös tehdä kokonaan kustomoitu etiketti.

5,79€

Kotimainen Luomuhunaja omalla etiketillä

Kotimainen luomu-sertifioitu hunaja on terveellinen ja herkullinen makuelämys. Hunaja on tuotettu Isokyrössä ja lahjana pala Suomen puhtainta luontoa.

Hunaja päätyy purkkeihin aluekohtaisesti, niin se on mahdollisimman kevyesti käsiteltyä - Nakedia. Naked Honey saa valua purkkiin juoksevana ja sen jälkeen kiteytyä vapaasti.

Tuotetta ei ole prosessin aikana sekoitettu, suodatettu eikä lämmitetty ja sen on näin ollen puhtainta mahdollista hunajaa. Saat meiltä valmiit suunnittelupohjat etikettiin.

Tarvittaessa teemme myös suunnittelutyön täysin veloituksetta.

8,00€

Nystad Sauna Löylytuoksu

Tässä paketissa on pieni palanen Suomea, joka on yksi maailman onnellisimmista, vihreimmistä ja puhtaimmista maista.

Nauti saunastasi kesän tuoksuissa. Käyttöohje: Laita tuoksupussi kiuluun ja täytä se kuumalla vedellä.

Anna pussin liota kiulussa saunan lämpiämisen ajan tai n. 20 min. Käytä tavallisen löylyveden tapaan ja nauti tuoksuvasta saunasta.

Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

3,90€

Aarni - XO Eeben Rannekello

Mystiikkaa ja klassista kauneutta. Eebenpuusta valmistettu Aarni XO yhdistää pyöreän kellotaulun kultaisiin yksityiskohtiin.

Upea kello lumoaa kantajansa ja kääntää katseet sekä miesten että naisten ranteissa. Kellon sydämenä toimii tarkka ja laadukas sveitsiläinen Ronda-koneisto.

Aarni XO-kello toimitetaan tyylikkäässä lahjakotelossa, arvolleen sopivasti.

137,10€

Aarni - XO Jalava Rannekello

Taipuu, muttei murru. Kotimaisesta jalavasta valmistettu Aarni XO on tyylikäs ja kestävä valinta.

Mustavalkoinen värimaailma yhdistettynä tummasyiseen jalavaan tekevät tästä mallista todellisen katseenvangitsijan, joka sopii erinomaisesti sekä miesten että naisten ranteeseen.

Kellon sydämenä toimii huippulaatuinen sveitsiläinen Ronda-koneisto (1063 kvartsi). Aarni XO-kello toimitetaan tyylikkäässä lahjakotelossa, arvolleen sopivasti.

161,30€

Aarni - Vega Saarni Rannekello

Kauneutta ja ikiaikaista viisautta. Aarni Vega kietoo yhteen upealla tavalla suomalaisen saarnen ja hennon ruusukultaisen taustan.

Kellon sydämenä toimii tarkka ja laadukas sveitsiläinen Ronda-koneisto. Aarni Vega toimitetaan tyylikkäässä lahjakotelossa, arvolleen sopivasti.

153,20€

Soft Shell Kangasmaski

Elastinen, uudelleenkäytettävä hygieeninen kangasmaski. Valmistettu pehmeästä vettä hylkivästä ja antibakteerisesta Soft Shell kankaasta.

Ergonominen ompeleminen takaa mukavan istuvuuden suun ja nenän alueella. Saatavana kolmessa eri värissä. Kokoontaitettu koko: 35x14 cm.

Aikuisten henkilökohtaiseen käyttöön.

Sertifioitu ja valmistettu UNE 0065 -määrityksen mukaisesti.

Viimeistely ja kestävyys CWA 17553 -standardin mukaan.

Antibakteeriset ominaisuudet analysoitu standardin ISO 20743 mukaisesti: Tekstiilituotteiden antibakteerisen vaikutuksen määrittäminen.

Bakteerien suodatustehokkuus:> 90%

Erittäin kestävä, jopa 69 pesua.

Pese käytön jälkeen vähintään 60 ° C: n lämpötilassa.

3,74€

2-Kerroksinen kangasmaski

Uudelleen käytettävä hygieeninen 2-kerroksinen kangasmaski joka on valmistettu puuvillan ja polyesterin sekoituksesta.

Hyvä istuvuus ja hypoallergeenisestä joustavasta materiaalista valmistetut korvanauhat, OEKO-TEX Class I -sertifikaatti.

4,86€

Antibakteerinen 2-kerroksinen kangasmaski

Uudelleen käytettävä hygieeninen kangasmaski.

Valmistettu kaksinkertaisesta puuvilla- ja polyesterikerroksesta. Kangas, joka on käsitelty HeiQ Viroblock NPJ03 -teknologialla, jonka on osoitettu neutralisoivan bakteerit ja virukset, mukaan lukien COVID-19.

Ergonomisesti ompeleet mukaville ja joustaville korvanauhoille, OEKO-TEX Class I -sertifioitu.

Aikuisten henkilökohtaiseen käyttöön.

Sertifioitu ja valmistettu UNE 0065 -määrityksen mukaisesti.
Ominaisuudet analysoitu standardin ISO 20743: tekstiilituotteiden antibakteerisen aktiivisuuden määrittämisen ja ISO 18184: tekstiilituotteiden antiviraalisen aktiivisuuden määrittämisen mukaisesti.

Aditiivinen HeiQ Viroblock NPJ03, sertifioitu turvalliseksi ja kestäväksi, kaikki komponentit ovat kosmeettisia, biopohjaisia ​​ja kierrätettyjä.


Pese käytön jälkeen vähintään 60 ° C: n lämpötilassa.


5,95€

Antibakteerinen Kangasmaski

Uudelleenkäytettävä ja erittäin kestävä kangasmaski, joka on valmistettu kaksikerroksisesta, antibakteerisesta ja vettähylkivästä materiaalista.

Materiaali on 100% polyesteriä. Kuumasaumattu hyvin peittävä kangas, nenäpidike ja mukavat joustavat korvanauhat.

Henkilökohtaiseen käyttöön aikuisille.

Sertifioitu ja valmistettu UNE 0065 -määrityksen mukaisesti. Viimeistely ja kestävyys CWA 17553 -standardin mukaan.

Bakteerien suodatustehokkuus:> 90%

Erittäin kestävä, jopa 70 pesua.

Pese käytön jälkeen vähintään 60 ° C: n lämpötilassa.

3,59€

4-Kerroksinen Kangasmaski

Erittäin laadukas 4-kerroksinen kangasmaski jossa ihoa vasten pehmeä ja miellyttävä kerros 100% puuvillaa.
Välissä 2 kerrosta non-woven materiaalia ja uloimpana kerroksena polyesteriä.

Painatus tehdään uloimpaan kankaaseen joka leikataan että saadaan kasvoja muotoileva taitos.Tästä syystä kuvioiden kohdistus ei ole 1:1 joka maskissa

Tereiden ja nauhojen väri joko musta tai valkoinen.

Yksittäispakattu ja mukana käyttöohjeet suomi/ruotsi.

Pesu minimissään 60 asteessa ja pesusykli 25 pesua.Valmistettu ja painettu EU:ssa.

 

2,86€

Antibakteerinen kangasmaski kaulanauhalla

Uudelleen käytettävä hygieeninen kangasmaski integroidulla, joustavasta materiaalista valmistetulla kaulanauhalla. Kaulanauhan ansiosta kasvomaski on aina helposti saatavilla.

Valmistettu kaksinkertaisesta puuvilla- ja polyesterikerroksesta. Kangas, joka on käsitelty HeiQ Viroblock NPJ03 -teknologialla, jonka on osoitettu neutralisoivan bakteerit ja virukset, mukaan lukien COVID-19.

6,26€

2-Kerroksinen kangasmaski

Uudelleen käytettävä kaksikerroksinen hygieeninen kangasmaski, joka on valmistettu antibakteerisista ja vettä hylkivistä materiaaleista. Korkea särkymisen, hankauksen ja repeytymisen vastustuskyky.

Ulkopinta 100% polyesteri, sisäkerros teknisestä materiaalista, 100% polyesteri. Ergonomisesti ompeleet mukaville ja joustaville korvanauhoille, OEKO-TEX -sertifioitu.

3,47€

3-kerroksinen Kirurginen IIR Hengityssuojain

Luokan 1 lääkintäkäyttöön luokiteltu veri- ja nesteroiskeen kestävä (IIR) kolmikerroksinen kertakäyttökasvomaski- Suojausteho bakteereilta ≥98%. Erittäin mukava sekä hyvin hengittävä maski on ihanteellinen biologisiin, kemiallisiin ja hygieniaa vaativiin työtehtäviin. Pehmeät, mukavat, joustavat korvalenkit sekä säädettävä nenäpalkki takaavat täydellisen istuvuuden. Yksittäin pakattu ja soveltuu vain kertakäyttöön.

0,55€

Kertakäyttöinen hengityssuojain

Hygieninen kolmikerroksinen kertakäyttöinen hengityssuojain, jossa lämpösuljettu viimeistely, joustava kiinnitys ja nenäpidike tiukkan istuvuuden varmistamiseen.

0,45€

Yksittäispakattu Hengityssuojain

Hygieninen kolmikerroksinen kertakäyttöinen hengityssuojain, jossa lämpösuljettu viimeistely, joustava kiinnitys ja nenäpidike tiukkan istuvuuden varmistamiseen.

Ulko- ja sisäkerrokset valmistettu kuitukankaasta (polypropeenista). Välikerros koostuu 90% polypropeenista ja 10% viskoosista.

Vastaa INTERTEKin ja SGS:n akkreditoitujen laboratorioiden sertifioimaa kirurgista suojainta tyyppi IIR.
 
Bakteerien suodatustehokkuus (BFE) ≥ 98% ja hengittävyys (pa / cm2) <60, standardin EN 14683: 2019 + AC mukainen: 2019.

Yksittäispakattu. Logopainatus pakkaukseen.

0,50€

Kertakäyttöinen hengityssuojain KN95

KN95-suoja- ja turvamaski 5 kerroksella, kuumasaumattu viimeistely. Säätöhihnat ja mukautuva nenäpidike pitävät suojaimen tiukasti kiinni kasvoissa.
Luokiteltu henkilönsuojaimeksi, vastaa FFP2: ta eurooppalaisen standardin EN 149: 2001 + A1: 2009 mukaisesti ja sertifioitu standardin GB2626 mukaisesti.

Kertakäyttöinen malli.


1,30€

Käsidesi spray 10 ml

Henkilökohtaista käsihygieniaa ja ihon puhdistamista varten 10 ml:n uudelleentäytettävä käsidesi suihkepullossa.

Läpikuultava runko, jossa korkki saatavana eri väreissä, kyljessä pidike. Alkoholipitoisuus on 65%.
Tuote, jolla on GMP-sertifiointi (Good Manufaturing Practices), jonka tiukat valvontatoimet takaavat turvallisen ja laadukkaan tuotteen.

1,39€

Käsidesi 100 ml

Hydroalkoholigeeli käsihygieniaa ja ihon puhdistusta varten  Aloe Vera -uutteella. Toimitetaan uudelleen täytettävässä 100 ml:n pullossa.

Läpinäkyvä runko ja kansi sekä valkoinen laminoitu etiketti jossa on laaja painatusalue. Käsidesin alkoholipitoisuus on 70%.


3,50€

Käsidesi 30 ml

Henkilökohtaista käsihygieniaa ja ihon puhdistamista varten 30 ml:n uudelleentäytettävä käsidesi.

Läpikuultava runko, jossa korkki saatavana eri väreissä, kyljessä pidike. Alkoholipitoisuus on 70%.
Tuote, jolla on GMP-sertifiointi (Good Manufaturing Practices), jonka tiukat valvontatoimet takaavat turvallisen ja laadukkaan tuotteen.

2,14€

Käsidesi 30 ml karabiinilla

Henkilökohtaista käsihygieniaa ja ihon puhdistamista varten 30 ml:n uudelleentäytettävä käsidesi.

Läpikuultava runko ja korkki. Pohjassa käytännöllinen karabiinihaka josta saat pullon roikkumaan esimerkiksi reppuun tai käsilaukkuun. Alkoholipitoisuus on 65%.
Tuote, jolla on GMP-sertifiointi (Good Manufaturing Practices), jonka tiukat valvontatoimet takaavat turvallisen ja laadukkaan tuotteen.

1,80€

Käsidesi 240 ml

Henkilökohtaista käsihygieniaa ja ihon puhdistamista varten 240 ml:n uudelleentäytettävä käsidesi pumppupullossa.

Läpikuultava runko ja valkoinen korkki. Alkoholipitoisuus on 65%.
Tuote, jolla on GMP-sertifiointi (Good Manufaturing Practices), jonka tiukat valvontatoimet takaavat turvallisen ja laadukkaan tuotteen.

5,44€

Suu- ja nenäsuoja

Kestävä PET-materiaalista valmistettu nenä- ja suusuoja. Erittäin helppo desinfioida käytön jälkeen. Eristää roiskeita ja hiukkasia suun ja nenän alueilla.
Loistava tuote asiakaspalveluun, kassalle, ravintolaan yms...
Helppo koota.

1,29€

Kivikylän Kotipalvaamo - Herkkukassi

Kivikylän kotipalvaamon lihaisa herkkukassi.

Kivikylän perinteet ja aitous maistuvat kaikissa tuotteissa: makkaroissa, nakeissa, lihapullissa ja muissa lihaherkuissa.

52,00€

Suomessa Paahdettu Gourmet Kahvi

Kahvi on helppo ja tykätty lahja suomalaisten keskuudessa. Kustomoitu etiketti näkyy useasti lahjan saajalle!

Suomessa paahdettu gourmet kahvi on jauhettu ensiluokkaisista Arabica -pavuista (Brazil Santos).

5,90€

KOLO Kiulu 3 ja Kauha 2

Jos kiulussa pitää olla kantokahva niin tämän yksinkertaisemmin sitä ei voi tehdä. Ehkä juuri siksi se tuntuu niin hyvältä kantaa.

Setti sisältää myös saunan kapellimestarin tahtipuikon. Instrumentin, joka saa kiukaan kiviorkesterin sihisemään sinfonian tavoin ja kanssasaunojat vaatimaan encorea.

Toiset kutsuvat sitä myös löylykauhaksi.

56,40€

College Kylpytakki

Tämä uniikki kylpytakki on valmistettu ihanan pehmestä college materiaalista. Kylpytakki on kevyt ja erittäin mukava päällä.

Modernit tehosteet molemmissa taskuissa ja hihansuissa. Varoitus! Kun kerran puet kylpytakin päällesi, et halua enää riisua sitä!

49,00€

Meater Langaton Paistomittari

MEATER® on maailman ensimmäinen täysin langaton paistomittari.

Siinä on kaksi sisäänrakennettua lämpösensoria, joiden avulla puhelimeen asennettu applikaatio avustaa sinut valmistamaan täydellistä lihaa, kanaa, ja kalaa kerta toisensa jälkeen.

Meater toimii loistavasti paistinpannulle, uunissa, savustimessa sekä grillissä. Tuote on erittäin helppo asentaa ja yksinkertainen käyttää.

Puhelimesi hälyttää kun valmistettava tuote on valmis.

73,80€

Lukittava Termosmuki 440 ml

Kaksiseinäinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu termosmuki, joka pitää juoman lämpimänä jopa 5 tuntia tai kylmänä jopa 15 tuntia.

Lukittavan kannen ansiosta muki on täysin tiivis. Kansi on myös helppo pitää puhtaana ja se voidaan pestä jopa astianpesukoneessa.

Mukin ainutlaatuisen suunnittelun ansiosta voit juoda kätevästi ja turvallisesti yhdellä kädellä.

Muki sopii mihin tahansa auton pidikkeeseen.

12,90€

Rpet Juomapullo

Ekologinen kierrätysmuovista valmistettu juomapullo kierrekorkilla.

BPA vapaa ja vuotamaton juomapullo.

3,20€

Rpet Ekologinen Pipo Ja Kaulahuivi

Ympäristöystävällinen lahjasetti jossa kierrätetystä puuvillasta sekä polyesteristä valmistettu pipo ja kaulaliina.

Hintoihin sisältyy kuvan mukainen merkkaus pipoon ja kaulahuiviin.

Tuotteet pakataan lahjalaatikkoon johon päälle tulee 1-väripainatuksella yrityksenne logo tai tervehdys.

32,60€

RFID Lompakko

Tyylikäs lompakko saatavilla 21 eri värissä. 6 kortin RFID kotelo suojaa kortteja tehokkaasti luvattomalta skannaukselta.

Kotelossa olevasta vivusta vetämällä kortit liukuvat limittäin esiin, josta oikea kortti on vaivatonta poimia.

Sisällä tilaa 6 kortille sekä oma osasto seteleille. Minimitilaus 20kpl/väri

16,40€

Rpet Narureppu Valolla

Trendikäs Rpet narureppu irroitettavalla COB-valolla. Kestävä narureppu on valmistettu kierrätetyistä juomapulloista.

8,20€

Rpet Reppu Valolla

RPET reppu, jossa irrotettava COB-valo paristoineen, päätasku vetoketjulla sekä etutasku tarrakiinnityksellä. Sivussa kätevä verkkotasku juomapullolle

15,70€

Joyful Giftcard

Lahjakortti on nouseva trendi yrityslahjana, sillä se antaa valinnanvapauden saajalle.

Tämän lisäksi se on nopea, vaivaton ja yksilöllinen tapa muistaa asiakkaita tai sidosryhmiä ympäri vuoden ja kaikissa eri tilanteissa.

29,00€

IdeHunt Selected - Leo Minor Metsästyslakki

Laadukas metsästyslakki yhtenäisellä korva- ja niskasuojalla.

Takana kiristysnauha metallisoljella

Lakin koko noin 60cm.

9,40€

IdeHunt Selected - Draco Snapback Lippis

Draco Snapback on laadukas ja ryhdikäs suoralippainen lippis.

Lipan alapuoli ja hikinauha mustaa puuvillaa. Lipassa irroitettava foliotarra.

6,90€

Kotimainen Tikkataulu, kustomoitu

Laadukas kotimainen tikkataulu omalla painatuksella. Tikkataulun molemmat puolet kokonaan kustomoitavissa.

Voit esimerkiksi painaa toiselle puolelle perinteisen tikkataulun ja toiselle puolelle Darts-taulun.

Painotyö ja suunnittelu sisältyy hintaan. Pakkaukseen sisältyy perinteiset muovitikat.

Tikanpyrstöjä on mahdollista saada myös valkoisena, vihreänä, keltaisena ja sinisenä.

31,00€

Kotimainen Ketsuppi omalla etiketillä

Tuoteperhe on täydentynyt pehmeän täyteläisellä ketsupilla, jonka maku vie kielen mennessään.

Näppärä retkikoko, joka on helppo sujauttaa mukaan vaikka eväsreppuun.

Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

4,89€