Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!
Helly Hansen Helly Hansen - Naisten Pitkä Aden Talvitakki Helly Hansen Aden on naisten laadukas pitkähelmainen untuvatakki. Käytännöllinen, lämmin ja kevyt k.. Product #: HH54429 Regular price: 156,90€ 156,90€ Varastossa

Helly Hansen - Naisten Pitkä Aden Talvitakki

Helly Hansen - Naisten Pitkä Aden Talvitakki

156,90€

Valinnat

* Värit:
* Yksilöinti:

Helly Hansen Aden on naisten laadukas pitkähelmainen untuvatakki.

Käytännöllinen, lämmin ja kevyt klassinen takki. Sopii niin ulkoiluun kuin vapaa-aikaan. Toppauksessa pehmeä, kevyt ja lämmin PrimaLoft®-vanu.

Vedenpitävyys min. 5.000 mm - Hengittävyys min. 5.000 g/m² - Teipatut saumat

https://www.skypro.fi/media/uploads/tuotekorttien_logot/hh_naisten_takkien_mittataulukko.png

Hinnat

Toimimme suoraan valmistavien tehtaiden kanssa ja näin ollen pystymme tarjoamaan aina markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Pyytämällä tarjouksen et sitoudu mihinkään. Laskemme teille parhaan mahdollisen hinnan, yleensä muutamissa tunneissa mutta viimeistään vuorokauden sisällä.

Tuotteen hinta on ALV 0%. Hintaan ei sisälly yksilöintiä tai mahdollisia aloituskustannuksia.

 

Toimitusaika

Toimitusaikaan vaikuttaa aina määrät, varastosaldot sekä yksilöintitapa. Merkkaamattomana saamme toimitettua tuotteet muutamassa päivässä. Merkattuna tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-4 viikkoa, riippuen määrästä ja merkkaustavasta. Jos toimituksella on kiire, olemme erittäin joustavia ja teemme kaikkemme että saamme toimitettua tuotteet nopeammin.

 

Tilausmäärät

Asiakkainamme on niin isoja kuin pieniäkin yrityksiä ja kaikki tilaukset ovat meille tervetulleita. Tarkastamme aina tuotekohtaisesti mahdollisuuden esimerkiksi muutamien kappaleiden kyselyihin ja toimituksiin.

Lisätiedot
Koot XS - 4XL
Malli Talvitakki
Mallisto Naisten
Materiaali 100 % polyesteri

Tuotevalikko

Valmistajat
Malli
Mallisto
Värit