Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!
Beechfield Beechfield - Organic Trucker Verkkolippis Muodikas verkkolippis joka on valmistettu orgaanisesta puuvillasta. Takana kätevä muovisäätö... Product #: B60 Regular price: 8,70€ 8,70€ Varastossa

Beechfield - Organic Trucker Verkkolippis

Beechfield - Organic Trucker Verkkolippis

8,70€

Valinnat

* Värit:
* Yksilöinti:

Muodikas verkkolippis joka on valmistettu orgaanisesta puuvillasta.

Takana kätevä muovisäätö.

Tuotteen 3D esittely http://www.360extra.com/B60/

Hinnat

Toimimme suoraan valmistavien tehtaiden kanssa ja näin ollen pystymme tarjoamaan aina markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Pyytämällä tarjouksen et sitoudu mihinkään. Laskemme teille parhaan mahdollisen hinnan, yleensä muutamissa tunneissa mutta viimeistään vuorokauden sisällä.

Tuotteen hinta on ALV 0%. Hintaan ei sisälly yksilöintiä tai mahdollisia aloituskustannuksia.

 

Toimitusaika

Toimitusaikaan vaikuttaa aina määrät, varastosaldot sekä yksilöintitapa. Merkkaamattomana saamme toimitettua tuotteet muutamassa päivässä. Merkattuna tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-4 viikkoa, riippuen määrästä ja merkkaustavasta. Jos toimituksella on kiire, olemme erittäin joustavia ja teemme kaikkemme että saamme toimitettua tuotteet nopeammin.

 

Tilausmäärät

Asiakkainamme on niin isoja kuin pieniäkin yrityksiä ja kaikki tilaukset ovat meille tervetulleita. Tarkastamme aina tuotekohtaisesti mahdollisuuden esimerkiksi muutamien kappaleiden kyselyihin ja toimituksiin.

Lisätiedot
Kiinnitys PVC säätö
Koot Yhden koon
Malli Verkkoperä
Materiaali 100 % orgaanista puuvillaa. Verkko: polyesteriä

Tuotevalikko

Valmistajat
Malli
Värit