Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

AINA KILPAILUKYKYISET HINNAT

Vastaamme tarjouspyyntöihin aina muutaman tunnin sisällä.

Nopeaa palvelua, ilmainen logonkäsittely ja vedospalvelu.

Metmaxx Metmaxx - Key2Charge lamppuavaimenperä Pieni kätevästi avaimenperässä mukana kulkeva USB-ladattava COB-taskulamppu. Akun koko 100 mAh, kol.. Product #: 501-00 Regular price: 7,15€ 7,15€ Varastossa

Metmaxx - Key2Charge lamppuavaimenperä

Metmaxx - Key2Charge lamppuavaimenperä

7,15€

Valinnat

* Yksilöinti:

Pieni kätevästi avaimenperässä mukana kulkeva USB-ladattava COB-taskulamppu.

Akun koko 100 mAh, kolme valotilaa, 50% / 100% / vilkkuva.

Hinnat

Toimimme suoraan valmistavien tehtaiden kanssa ja näin ollen pystymme tarjoamaan aina markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Pyytämällä tarjouksen et sitoudu mihinkään. Laskemme teille parhaan mahdollisen hinnan, yleensä muutamissa tunneissa mutta viimeistään vuorokauden sisällä.

Tuotteen hinta on ALV 0%. Hintaan ei sisälly yksilöintiä tai mahdollisia aloituskustannuksia.

 

Toimitusaika

Toimitusaikaan vaikuttaa aina määrät, varastosaldot sekä yksilöintitapa. Merkkaamattomana saamme toimitettua tuotteet muutamassa päivässä. Merkattuna tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-4 viikkoa, riippuen määrästä ja merkkaustavasta. Jos toimituksella on kiire, olemme erittäin joustavia ja teemme kaikkemme että saamme toimitettua tuotteet nopeammin.

 

Tilausmäärät

Asiakkainamme on niin isoja kuin pieniäkin yrityksiä ja kaikki tilaukset ovat meille tervetulleita. Tarkastamme aina tuotekohtaisesti mahdollisuuden esimerkiksi muutamien kappaleiden kyselyihin ja toimituksiin.

Lisätiedot
Materiaali Muovi
Mitat 72 x 26 x 18 mm
Pakkaus Lahjalaatikko