Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

AINA KILPAILUKYKYISET HINNAT

Vastaamme tarjouspyyntöihin aina muutaman tunnin sisällä.

Nopeaa palvelua, ilmainen logonkäsittely ja vedospalvelu.

Metmaxx Metmaxx - COB Budget Works taskulamppu Tyylikäs työvalaisin täydellisellä hinta/suorituskykysuhteella - erittäin kirkas moderni COB-lamppu .. Product #: 616-00 Regular price: 4,62€ 4,62€ Varastossa

Metmaxx - COB Budget Works taskulamppu

Metmaxx - COB Budget Works taskulamppu

4,62€

Valinnat

* Yksilöinti:

Tyylikäs työvalaisin täydellisellä hinta/suorituskykysuhteella - erittäin kirkas moderni COB-lamppu (chip on board -teknologia) yhdistettynä kirkkaaseen,

laajavaloiseen EcoWatt-ledilamppuun ja magneettiin helppoa kiinnittämistä varten. Sisältää 3 AAA-paristoa.

Hinnat

Toimimme suoraan valmistavien tehtaiden kanssa ja näin ollen pystymme tarjoamaan aina markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Pyytämällä tarjouksen et sitoudu mihinkään. Laskemme teille parhaan mahdollisen hinnan, yleensä muutamissa tunneissa mutta viimeistään vuorokauden sisällä.

Tuotteen hinta on ALV 0%. Hintaan ei sisälly yksilöintiä tai mahdollisia aloituskustannuksia.

 

Toimitusaika

Toimitusaikaan vaikuttaa aina määrät, varastosaldot sekä yksilöintitapa. Merkkaamattomana saamme toimitettua tuotteet muutamassa päivässä. Merkattuna tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-4 viikkoa, riippuen määrästä ja merkkaustavasta. Jos toimituksella on kiire, olemme erittäin joustavia ja teemme kaikkemme että saamme toimitettua tuotteet nopeammin.

 

Tilausmäärät

Asiakkainamme on niin isoja kuin pieniäkin yrityksiä ja kaikki tilaukset ovat meille tervetulleita. Tarkastamme aina tuotekohtaisesti mahdollisuuden esimerkiksi muutamien kappaleiden kyselyihin ja toimituksiin.

Lisätiedot
Materiaali Alumiini ja Metalli
Mitat 22 x 22 x 167 mm
Pakkaus Lahjalaatikko