Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

AINA KILPAILUKYKYISET HINNAT

Vastaamme tarjouspyyntöihin aina muutaman tunnin sisällä.

Nopeaa palvelua, ilmainen logonkäsittely ja vedospalvelu.

Metmaxx Metmaxx - Black Charge Micro taskulamppu/työvalo Ladattava tehokas taskulamppu kohdennetulla LED-valolla (valonheitin / kaukovalot) ja integroidulla .. Product #: 507-00 Regular price: 7,68€ 7,68€ Varastossa

Metmaxx - Black Charge Micro taskulamppu/työvalo

Metmaxx - Black Charge Micro taskulamppu/työvalo

7,68€

Valinnat

* Yksilöinti:

Ladattava tehokas taskulamppu kohdennetulla LED-valolla (valonheitin / kaukovalot) ja integroidulla 500 mAh ladattavalla akulla.

Kestävä, taloudellinen valotekniikka. 2 valotilaa sekä päässä että sivuvalossa, 100%/70%.

Hinnat

Toimimme suoraan valmistavien tehtaiden kanssa ja näin ollen pystymme tarjoamaan aina markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Pyytämällä tarjouksen et sitoudu mihinkään. Laskemme teille parhaan mahdollisen hinnan, yleensä muutamissa tunneissa mutta viimeistään vuorokauden sisällä.

Tuotteen hinta on ALV 0%. Hintaan ei sisälly yksilöintiä tai mahdollisia aloituskustannuksia.

 

Toimitusaika

Toimitusaikaan vaikuttaa aina määrät, varastosaldot sekä yksilöintitapa. Merkkaamattomana saamme toimitettua tuotteet muutamassa päivässä. Merkattuna tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-4 viikkoa, riippuen määrästä ja merkkaustavasta. Jos toimituksella on kiire, olemme erittäin joustavia ja teemme kaikkemme että saamme toimitettua tuotteet nopeammin.

 

Tilausmäärät

Asiakkainamme on niin isoja kuin pieniäkin yrityksiä ja kaikki tilaukset ovat meille tervetulleita. Tarkastamme aina tuotekohtaisesti mahdollisuuden esimerkiksi muutamien kappaleiden kyselyihin ja toimituksiin.

Lisätiedot
Materiaali Alumiini
Mitat 93 x 21 x 21 mm
Pakkaus Lahjalaatikko