Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!
Vinga Vinga Of Sweden - Monte Valurautapata Reilunkokoinen kannellinen emaloitu valurautapata, jonka sisäpuoli on emaloitu. Valurauta jakaa läm.. Product #: 21994 Regular price: 71,80€ 71,80€ Varastossa

Vinga Of Sweden - Monte Valurautapata

Vinga Of Sweden - Monte Valurautapata

71,80€

Valinnat

* Värit:
* Yksilöinti:

Reilunkokoinen kannellinen emaloitu Vingan Monte valurautapata, jonka sisäpuoli on emaloitu.

Valurauta jakaa lämmön tasaisesti ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi nyhtöpossun, lihapatojen, kasvisten ja herkullisen pataleivän valmistukseen.

Kannessa olevien nystyröiden ansiosta vesihöyry kiertää padassa tasaisesti.

Monte Pata soveltuu uunin ohella myös kaikille liesityypeille ja se on pöydässä vakuuttavan näköinen komistus.

Hinnat

Toimimme suoraan valmistavien tehtaiden kanssa ja näin ollen pystymme tarjoamaan aina markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Pyytämällä tarjouksen et sitoudu mihinkään. Laskemme teille parhaan mahdollisen hinnan, yleensä muutamissa tunneissa mutta viimeistään vuorokauden sisällä.

Tuotteen hinta on ALV 0%. Hintaan ei sisälly yksilöintiä tai mahdollisia aloituskustannuksia.

 

Toimitusaika

Toimitusaikaan vaikuttaa aina määrät, varastosaldot sekä yksilöintitapa. Merkkaamattomana saamme toimitettua tuotteet muutamassa päivässä. Merkattuna tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-4 viikkoa, riippuen määrästä ja merkkaustavasta. Jos toimituksella on kiire, olemme erittäin joustavia ja teemme kaikkemme että saamme toimitettua tuotteet nopeammin.

 

Tilausmäärät

Asiakkainamme on niin isoja kuin pieniäkin yrityksiä ja kaikki tilaukset ovat meille tervetulleita. Tarkastamme aina tuotekohtaisesti mahdollisuuden esimerkiksi muutamien kappaleiden kyselyihin ja toimituksiin.

Lisätiedot
Materiaali Valurauta
Mitat 27 x 21 x 15 cm / 3,5 litraa
Pakkaus Lahjapaketti