Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

AINA KILPAILUKYKYISET HINNAT

Vastaamme tarjouspyyntöihin aina muutaman tunnin sisällä.

Nopeaa palvelua, ilmainen logonkäsittely ja vedospalvelu.


Näytä:
Lajittele:

Vinga Of Sweden - Filesetti Kaiser

Täydellisessä kalankäsittelysetissä on fileerausveitsi, teräskudottu suojakäsine ja metallisaippua. Metallisaippua poistaa käsistä mm. kalan ja sipulin hajut.

Käsineen avulla saat kalasta pitävän otteen ja se suojaa kättäsi veitsen viillolta.

Veitsi on valmistettu saksalaisesta laatuteräksestä (X50CrMoV15) ja sen kahva on kestävää ja kaunista pakkapuuta

Kahvasta saa hyvän otteen, veitsi on tasapainoinen ja leikkaa erittäin hyvin. Koko: pituus 33 cm (terä: 21 cm).

38,39€

Vinga Of Sweden - Kokkiveitsi Kaiser

Valmistettu kestävästä saksalaisesta teräksestä käyttäen optimaalista hiilen, kromin, molybdeenin ja vanadiumin seosta.

Seossuhde on saksalaisille ja sveitsiläisille veitsille tyypillinen. Koko pituus 33 cm. Terä 20 cm.

35,09€

Vinga Of Sweden - Leipäveitsi Kaiser

Valmistettu kestävästä saksalaisesta teräksestä käyttäen optimaalista hiilen, kromin, molybdeenin ja vanadiumin seosta.

Seossuhde on saksalaisille ja sveitsiläisille veitsille tyypillinen. Koko pituus 33 cm. Terä 20 cm.

35,09€

Vinga Of Sweden - Santokuveitsi Kaiser

Kaiser Santokuveitsi on valmistettu kestävästä saksalaisesta teräksestä käyttäen optimaalista hiilen, kromin, molybdeenin ja vanadiumin seosta.

Seossuhde on saksalaisille ja sveitsiläisille veitsille tyypillinen. Koko pituus 25,5 cm.

30,69€

Vinga Of Sweden - Veitsisetti Kaiser

Settissä on kaksi veistä. Kokkiveitsi pituus on 33 cm (terä 20 cm) ja kuorinta/juuresveitsin pituus on 19,5 (terä 8 cm).

50,49€

Vinga Of Sweden - Iso Veitsisetti Kaiser

Täydellinen viiden korkealaatuisen veitsen setti, joka sisältää kokkiveitsen, leipäveitsen, japanilaisen kokkiveitsen, santokuveitsen sekä kuorimaveitsen.

Ammattikokkien käyttämässä veitsipussissa terät säilyvät moitteettomassa kunnossa.

188,64€

Vinga Of Sweden - Tostes Paistinpannu

Ylpeänä esittelemme Tostesin teräksisen paistinpannun, jonka pinta koostuu kolmesta kerroksesta: kahdesta teräksisestä ulkokerroksesta sekä alumiinisesta sisuksesta.

Rakenne jakaa lämmön optimaalisesti pannulla. Paistinpannu kestää erittäin korkeita lämpötiloja, ja se sopii siksi erinomaisesti esimerkiksi lihan ja kalan ruskistamiseen.

Pannussa on luonnostaan non-stick-ominaisuus, sillä pohjan kohokuviointi muodostaa pohjaan ilmataskun, jonka ansiosta ruoka ei tartu pannun pintaan.

Pannua voi käyttää kaikkien lämmönlähteiden kanssa, myös induktioliedellä.

70,29€

Vinga Of Sweden - Tostes Kasari

Korkealaatuisen kasarin pinta koostuu kolmesta kerroksesta: kahdesta teräksisestä ulkokerroksesta sekä alumiinisesta sisuksesta.

Rakenne jakaa lämmön optimaalisesti pannulla. Kasari kestää erittäin korkeita lämpötiloja, ja se sopii siksi erinomaisesti esimerkiksi lihan ja kalan ruskistamiseen.

Pannussa on luonnostaan non-stick-ominaisuus, sillä pohjan kohokuviointi muodostaa pohjaan ilmataskun, jonka ansiosta ruoka ei tartu pannun pintaan.

Korkeiden reunojen ansiosta kasaria voi käyttää sekä paistamiseen että kastikeruokien valmistukseen. Kasaria voi käyttää kaikkien lämmönlähteiden kanssa, myös induktioliedellä.

84,58€

Vinga Of Sweden - Pavo 6C hiiliteräspannu

Hiiliteräksestä valmistettu paistinpannu, jolla on erinomaiset lämmönjohto- ja jako-ominaisuudet.

Pannu on kevyt ja se kuumenee ja jäähtyy nopeasti. Metallikahvan ansiosta se soveltuu myös käytettäväksi uunissa.

Laadukkaassa pannussa on 3 mm paksu pohja ja sen sisäpinta on käsitelty mehiläisvahalla suojaamaan pannua kuljetuksen aikana (muista pestä se pois ennen ensimmäistä käyttöä).

41,69€

Vinga Of Sweden - Pavo 6C suurikokoinen paistinpannu

Hiiliteräksestä valmistettu paistinpannu, jolla on erinomaiset lämmönjohto- ja jako-ominaisuudet. Pannu on kevyt ja se kuumenee ja jäähtyynopeasti.

Metallikahvojen ansiosta se soveltuu myös käytettäväksi uunissa.

Laadukkaassa pannussa on 3 mm paksu pohja ja sen sisäpinta on käsitelty mehiläisvahalla suojaamaan pannua kuljetuksen aikana (muista pestä se pois ennen ensimmäistä käyttöä).

 

41,69€

Vinga Of Sweden - Logan raastin

Raasta juustoa, inkivääriä, suklaata, porkkanaa tai sitrusten kuorta tällä kätevällä raastimella, jossa on akaasiapuusta tehty kahva ja kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää.

Liukumattomalla kumilla varustettu pohja antaa raastimelle lisää vakautta. Tyylikäs ja hyödyllinen keittiöväline, joka vie vain vähän tilaa keittiökaapissasi.

 

11,99€

Vinga Of Sweden - Monte Pippurimylly

Tyylikäs puinen pippurimylly messinkiyksityiskohdilla. Lisää makua ruokaan sekä valmistettaessa että ruokapöydässä.

Laadukas pippurimylly kuuluu keittiön tärkeimpiin välineisiin. Monte pippurimyllyssä yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja käytön helppous.

Hiiliteräksinen myllyosa on erittäin korkealaatuinen ja jauhaa pippurin tarkasti. Voit käyttää myllyä myös suolan kanssa.

45,86€

Vinga Of Sweden - Buscot pyöreä leikkuu-tarjoilulauta

Laadukas pyöreä leikkuulauta, joka toimii upeasti myös tarjoilualustana. Kokoa näyttävä juustotarjotin jälkiruuaksi tai asettele aamupala näyttävämmin esille.

Kätevä kahva tekee käsittelystä helppoa. Lauta on valmistettu FSC-sertifioidusta teakpuusta, ja sen kultaisesta keskiruskeaan vaihteleva puupinta tummuu kauniisti ajan myötä.

Korkea öljypitoisuus takaa laudalle tehokkaan suojan ja pitää sen pitkään erinomaisessa kunnossa.

41,69€

Vinga Of Sweden - Buscot leikkuu-tarjoilulauta

Sopivan kokoinen leikkuu-/tarjoilulauta (40x30 cm), joka soveltuu hyvin leikkaamiseen, ruoan valmistamiseen ja tarjoamiseen.

Laudassa on kätevä pidike tabletille tai matkapuhelimelle, joten voit helposti kokata seuraamalla samaan aikaan suosikkireseptejäsi.

Lisäksi laudassa on käytännöllinen ura, jota pitkin nesteet voi helposti kaataa pois ilman että ne valuvat pöydälle. Valmistettu FSC-sertifioidusta teak-puusta.

41,69€

Vinga Of Sweden - Buscot suorakulmainen leikkuu-tarjoilulauta

Tyylikäs leikkuu-/tarjoilulauta, joka näyttää hyvältä missä tahansa keittiössä. Suuri pinta-ala helpottaa sekä leikkaamista että tarjoiltavien herkkujen esillepanoa.

Lauta on valmistettu FSC-sertifioidusta teakpuusta, ja sen kultaisesta keskiruskeaan vaihteleva puupinta tummuu kauniisti ajan myötä.

Korkea öljypitoisuus takaa laudalle tehokkaan suojan ja pitää sen pitkään erinomaisessa kunnossa. Laudan kahva helpottaa tarjoiltavien herkkujen siirtämistä keittiöstä ruokapöydälle.

30,69€

Vinga Of Sweden - Padano Leikkuulauta

Kaunis leikkuu- ja tarjoilulauta on valmistettu FSC-merkitystä akaasiasta. Lauta soveltuu sekä juustojen ja tapaksen tarjoiluun että ruuanvalmistukseen.

Sivele leikkuulauta miedolla ruokaöljyllä ennen käyttöä, jolloin se kestää kauemmin.

Mukana tuleva leikkuuveitsi sujahtaa kätevästi laudan sivussa olevaan pidikkeeseen.

30,13€

Vinga Of Sweden - Iso Valurautapannu

Valmista itse Suomen paras pizza, tai valmista pihvit ja lisukkeet suurellekin porukalle! Käytä valurautapannua ulkogrillissä, uunissa tai suurikokoisella liedellä. Valurauta kestää korkeaa lämpötilaa, joten se soveltuu hienosti rapeakuorisen pizzan paistamiseen. Tuote sopii mainiosti minkä tahansa ruoan valmistukseen, jossa isosta koosta ja valuraudan loistavista paisto-ominaisuuksista on hyötyä. Toimii myös induktiolla.

41,69€

Vinga Of Sweden - Teroitusteräsetti Kaiser

Kaiser-sarjan kokkiveitsi ja teroitusterä. Veitsi on valmistettu saksalaisesta laatuteräksestä (X50Cr- MoV15) ja sen kahva on kestävää ja kaunista Pakkapuuta.

Veitsellä työskentely on tehokasta ja helppoa laadukkaiden materiaalien ja hyvän ergonomian ansiosta.

Setin teroituspuikolla pidät veitsen huipputerävänä ja loistavasti leikkaavana.

59,29€

Vinga Of Sweden - Story Of Cooking

Digitaalinen paistomittari, joka toimii myös munakellona. Pakattu tyylikkääseen kirjalaatikkoon, jonka kanteen on painettu ideaalilämpötilat eri lihoille ja viineille.

Paistomittariin on esiasennettu lämpötilat tavallisimmille liha-, kala- ja kanavaihtoehdoille. Mittarin avulla voit myös viilentää viinit oikeaan lämpötilaan.

22,99€

Knivo - Kotimainen Santoku veitsi

Knivo kotimaisen Santoku veitsen terän kaari on loiva ja se soveltuu itämaisten veitsien tapaan naputtavaan leikkaustyyliin, jolloin koko terä on ilmassa keinuvan liikkeen sijaan. Santokun 200 mm terä soveltuu monipuoliseen paloitteluun ja leikkaamiseen

 

52,45€

Knivo - Kotimainen Kokkiveitsi

Knivo kokkiveitsi soveltuu keittiön yleisveitseksi ja siinä on 215 mm terä. Keittiön tärkeimmäksi työvälineeksi tituleeratulla kokkiveitsellä voi käsitellä lihaa, kalaa, hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä.

Veitsen terä kaareutuu ylöspäin kärkeä kohti, minkä vuoksi veitsen terä keinuu leikatessa, jolloin saadaan aikaan pitkä viiltävä liike.

Terän kärkiosa soveltuu esimerkiksi pienten vihannesten, sienien, sipulin ja valkosipulin leikkaamiseen.

Loivasti kaareva keskiosa hienontaa yrtit ja terän kantaosalla voidaan käsitellä kiinteitä ruoka-aineita. Kokkiveitsen kahvasta saa hyvän otteen ilman, että rystyset koskettavat leikatessa leikkuualustaa.

71,78€

Knivo - Kotimainen Fileerausveitsi

Knivo fileerausveitsellä kalan fileointi onnistuu veitsen 195 mm pitkällä, kapealle ja joustavalla terällä.

Terän muotoilun ansiosta yhdellä vedolla saadaan vaivattomasti siistit ja ohuet fileet.

50,10€

Knivo - Kotimainen Juuresveitsi

Knivo juuresveitsi on käytännöllinen veitsi, joka on suunniteltu erityisesti juureksien, hedelmien sekä vihannesten kuorintaan sekä leikkaamiseen.

Terän pituus 145mm

51,62€

Vinga Of Sweden - Monte Valurautapata

Reilunkokoinen kannellinen emaloitu valurautapata, jonka sisäpuoli on emaloitu.

Valurauta jakaa lämmön tasaisesti ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi nyhtöpossun, lihapatojen, kasvisten ja herkullisen pataleivän valmistukseen.

Kannessa olevien nystyröiden ansiosta vesihöyry kiertää padassa tasaisesti.

Pata soveltuu uunin ohella myös kaikille liesityypeille ja se on pöydässä vakuuttavan näköinen komistus.

70,30€

Vinga Of Sweden - Monte Valurautainen Kastikekattila

Monte-sarjan kaunis kastikekattila. Valuraudan hyvien lämpöominaisuuksien ansiosta se sopii erinomaisesti kastikkeille sekä pienille keitoille ja paistoksille.

Pohjan rakennepaksuus on suuri, joten se on kuin tehty kovien lämpötilojen lisksi hauduttamiseen.

Sisäpuoli on pinnoitettu karkeahkolla mustalla emalilla. Toimii kaikilla liesityypeillä, mukaan lukien induktio.

70,30€

Vinga Of Sweden - Monte Valurautapannu

Valurautapannulla saat paistettavaan ruokaan upean pinnan. Monen mielestä sen paisto-ominaisuudet ovat ylivertaiset.

Pannu vaatii ihan pikkaisen hoitoa, mutta sen avulla saat siitä non-stick pannun, joka kestää sukupolvelta seuraavalle.

Älä käytä puhdistukseen pesuainetta ja ennen ensimmäistä käyttöä suorita rasvapoltto. Toimii kaikilla liesityypeillä mukaan lukien induktio.

Puukahva on irtiruuvattava, joten voi käyttää pannua myös uunissa tai grillissä.

41,70€

Vinga Of Sweden - Monte Valurautamortteli

Suurikokoinen ja vakuuttava Vingan Monte valurautamortteli.

Sisäpinta on rouhea ja materiaali on painava ja kestävä, joten tällä on erittäin hyvää työskennellä tehokkaasti.

Jauha mausteet, yrtit, valkosipuli ja valmista herkullisia pestoja ja maustetahnoja.

41,70€

Vinga Of Sweden - Monte Valurautapannu, Suorakaide

Suorakaiteen muotoiseen levymäiseen pannuun mahtuu paljon paistettavaa. Täydellinen suurille pihveille ja vihanneksille.

Kätevä käyttää esimerkiksi paistamiseen myös uunissa, grillissä ja miksei myös ulkonuotiolla hiilien päällä.

Valurauta on helppohoitoinen ja äärimmäisen pitkäikäinen materiaali, jonka paisto-ominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Pakkauksessa mukana myös bambupihdit.

47,20€

Vinga Of Sweden - Clion Teräs Paistinpannu

Hyvä paistinpannu ilman pinnoitetta! toimii kaikilla liesityypeillä, mukaan lukien induktio. Clion on tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu paistinpannu.

Kestää kovaa lämpöä ja on hyvin pitkäikainen keittiön työkalu.

59,30€

Vinga Of Sweden - Clion Teräs Uunivuoka

Tyyliläs monitoimivuoka ruostumattomasta teräksestä. Voit paistaa tai grillata kasviksia, kalaa, kanapoikaa ja lihoja ja tuoda herkut keittiöstä tyylikkäästi tarjolle ruokapöytään.

70,30€

Meater Langaton Paistomittari

MEATER® on maailman ensimmäinen täysin langaton paistomittari.

Siinä on kaksi sisäänrakennettua lämpösensoria, joiden avulla puhelimeen asennettu applikaatio avustaa sinut valmistamaan täydellistä lihaa, kanaa, ja kalaa kerta toisensa jälkeen.

Meater toimii loistavasti paistinpannulle, uunissa, savustimessa sekä grillissä. Tuote on erittäin helppo asentaa ja yksinkertainen käyttää.

Puhelimesi hälyttää kun valmistettava tuote on valmis.

73,80€

Vinga Of Sweden - Deluca Bambupihdit

Bambupihdit, joiden avulla voit valmistaa ruokaa, asetella annokset lautaselle, käyttää paahtoleivän nostamiseen paahtimesta tai vaikka salaatin ja pastan tarjoiluun.

9,40€

Vinga Of Sweden - Deluca Leikkuulautasetti, 3 kpl

Kolmen leikkuulaudan setti helpottaa työskentelyä keittiössä. Materiaalina on viljelty bambu, joka on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Käyttämämme raaka-aine kasvaa nopeasti ja kasvattamisessa ei tarvita torjunta-aineita eikä lannoitteita.

Se imee vain hyvin vähän kosteutta mikä tekee siitä hygieesen materiaalivalinnan.

28,50€

Vinga Of Sweden - Deluca Leikkuulauta

Kaunis leikkuulauta on oikeaoppisesti kasattu pystysyisenä, jolloin kulutuskestävyys tulee hyväksi.

Materiaali bambu on nopeasti kasvava puulaji, joka imee paljon hiilidioksidia, joten se on ympäristövaikutuksiltaan oiva valinta.

Lisäksi se on puutyyppi, joka antaa ihanteelliset ominaisuudet leikkuulaudalle antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi.

Leikkuulauta voidaan helposti pyyhkiä kostealla liinalla, lämpimällä vedellä ja pesuaineella.

Pyyhi leikkuulauta ja anna sen kuivua altaan päällä. Öljyä leikkuulauta ajoittain. Parafiiniöljy on siihen paras vaihtoehto.

41,70€

Vinga Of Sweden - Retro Pippurimylly

Pippurimyllyssä design on klassisen skandinaavinen.

Materiaalina on saarnipuu ja myllyn koneisto on keraaminen ja säädettävä.

18,60€

Muurikka - Sähkösavustin 1100 W

Aidon ja alkuperäisen Muurikka Sähkösavustimen tunnistaa Genuine Muurikka Product –leimasta. Muurikan Sähkösavustin on sekä helppokäyttöinen savustin että monipuolinen pihauuni yhdessä laitteessa.

Sillä onnistut aina ja valmistat vaivattomasti kalat, lihat, makkarat tai vihannekset. Savupuruja käyttämällä laite savustaa ja ilman puruja laite toimii pihauunina, ympäri vuoden!

Laitteen ritilä, rasvapelti ja purupelti ovat konepestäviä, joten laitteen puhdistaminen on helppoa. Muurikka Sähkösavustin BASIC 1100W on itsekoottava malli, mukana kokoamisohjeet.

Helppokäyttöinen tuote on koottava, mukana kasausohjeet.

Yksi savustustaso Ritilän mitat: 24 x 42 cm

Yksi puru- ja rasvapelti

Teho 1100 W

Liitäntäjohto 2 metriä

Ruostumatonta terästä

Rungon halkaisija: 25 cm Rungon pituus 50 cm

Ilman puruja savustinta voidaan käyttää grillinä/pihauunina Käyttömahdollisuuksia Tällä sähkösavustimella voit kypsentää ja savustaa kalaa, lihaa, makkaroita tai vihanneksia.

Sitä voi myös käyttää pelkästään ruoan savulla maustamiseen. Savustamisen lisäksi laitteella voi kypsentää ruokia kuten uunissa, tällöin jätetään savustuspurut pois.

Korkeassa lämpötilassa kypsennettäessä ruoka säilyy mehukkaampana, kun se kääritään alumiinifolioon. On tärkeää, että ruoan kypsymistä seurataan säännöllisesti valmistuksen aikana.

79,65€