Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!
Vinga Of Sweden Vinga Of Sweden - Brendon Tietokonelaukku Puuvillakanvaasista valmistettu tietokonelaukku, jonka hienot yksityiskohdat on tehty vegaanisesta n.. Product #: 500206 Regular price: 52,69€ 52,69€ Varastossa

Vinga Of Sweden - Brendon Tietokonelaukku

Vinga Of Sweden - Brendon Tietokonelaukku

52,69€

Valinnat

* Värit:
* Yksilöinti:

Puuvillakanvaasista valmistettu Vingan Brendon tietokonelaukku, jonka hienot yksityiskohdat on tehty vegaanisesta nahasta.

Tyylikäs sisävuori suojaa laukkua ja laukun sisältöä sekä antaa sille ylellisen viimeistelyn. Sisällä on pehmustettu osasto kannettavalle tietokoneelle.

Hinnat

Toimimme suoraan valmistavien tehtaiden kanssa ja näin ollen pystymme tarjoamaan aina markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat. Pyytämällä tarjouksen et sitoudu mihinkään. Laskemme teille parhaan mahdollisen hinnan, yleensä muutamissa tunneissa mutta viimeistään vuorokauden sisällä.

Tuotteen hinta on ALV 0%. Hintaan ei sisälly yksilöintiä tai mahdollisia aloituskustannuksia.

 

Toimitusaika

Toimitusaikaan vaikuttaa aina määrät, varastosaldot sekä yksilöintitapa. Merkkaamattomana saamme toimitettua tuotteet muutamassa päivässä. Merkattuna tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-4 viikkoa, riippuen määrästä ja merkkaustavasta. Jos toimituksella on kiire, olemme erittäin joustavia ja teemme kaikkemme että saamme toimitettua tuotteet nopeammin.

 

Tilausmäärät

Asiakkainamme on niin isoja kuin pieniäkin yrityksiä ja kaikki tilaukset ovat meille tervetulleita. Tarkastamme aina tuotekohtaisesti mahdollisuuden esimerkiksi muutamien kappaleiden kyselyihin ja toimituksiin.

Lisätiedot
Materiaali Puuvillakanvas ja vegaaninen nahka
Mitat 40 x 8 x 33 cm
Paino 867 g
Pakkaus Muovipussi