MidOcean on vastuullinen ja sitoutunut yritys, joka työskentelee joka päivä löytääkseen ratkaisuja ympäristövaikutustensa vähentämiseksi ja kestävyyden edistämiseksi teollisuudessamme. Yrityskulttuurimme perustuu arvoihimme. Työntekijämme eivät tyydy vain jakamaan niitä, vaan he puolustavat ja laajentavat niitä joka päivä.

Olemme tietoisia siitä, että tärkein resurssimme tulee maapallolta, jota ilman emme voisi tarjota korkealaatuisia tuotteita jokaiselle tuotemerkillemme. Tämän vuoksi MidOcean on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksiaan päivittäin. Jokainen pieni auttaa, eikä mikään voi koskaan olla liikaa! Emme väitä olevamme täydellisiä kaikessa toiminnassamme, mutta tavoitteenamme on tehdä pieniä parannuksia joka päivä.

Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksiamme aina, kun se on mahdollista, olipa kyse sitten toimistostamme, toimittajavalinnoistamme, logistiikasta, käyttämistämme materiaaleista tai kulutuksestamme, ja samalla varmistamme, että tuotteemme ovat korkealaatuisia, jotta niiden elinkaari pitenee ja siten torjumme liiallista ja tuhoisaa liikakulutusta.

Näytetään kaikki 13 tulosta

Scroll to Top