Tarjouspyyntökorisi on tyhjä!

AINA KILPAILUKYKYISET HINNAT

Vastaamme tarjouspyyntöihin aina muutaman tunnin sisällä.

Nopeaa palvelua, ilmainen logonkäsittely ja vedospalvelu.

Knivo

Knivo

 KNIVO Oy on perustettu Fiskarsin ruukin veitsituotannon jatkajaksi syyskuussa 2010. Yritys valmistaa ja markkinoi KNIVO-tuotemerkillä hiiliteräksestä valmistettuja keittiöveitsiä ja -tarvikkeita.

Lisäksi yrityksellä on tuotannossa erä- ja kalastuskäyttöön sekä elintarviketeollisuudelle erityiset CHEF- ja PRO-tuoteryhmät. Tuotteet ovat yksilöllisiä kädentaitotuotteita (Suomalaisen Työn Liitto myöntänyt Avainlippu-alkuperämerkkin).

 

Näytä:
Lajittele:

Knivo - Kotimainen Santoku veitsi

Knivo kotimaisen Santoku veitsen terän kaari on loiva ja se soveltuu itämaisten veitsien tapaan naputtavaan leikkaustyyliin, jolloin koko terä on ilmassa keinuvan liikkeen sijaan. Santokun 200 mm terä soveltuu monipuoliseen paloitteluun ja leikkaamiseen

 

52,45€

Knivo - Kotimainen Kokkiveitsi

Knivo kokkiveitsi soveltuu keittiön yleisveitseksi ja siinä on 215 mm terä. Keittiön tärkeimmäksi työvälineeksi tituleeratulla kokkiveitsellä voi käsitellä lihaa, kalaa, hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä.

Veitsen terä kaareutuu ylöspäin kärkeä kohti, minkä vuoksi veitsen terä keinuu leikatessa, jolloin saadaan aikaan pitkä viiltävä liike.

Terän kärkiosa soveltuu esimerkiksi pienten vihannesten, sienien, sipulin ja valkosipulin leikkaamiseen.

Loivasti kaareva keskiosa hienontaa yrtit ja terän kantaosalla voidaan käsitellä kiinteitä ruoka-aineita. Kokkiveitsen kahvasta saa hyvän otteen ilman, että rystyset koskettavat leikatessa leikkuualustaa.

71,78€

Knivo - Kotimainen Fileerausveitsi

Knivo fileerausveitsellä kalan fileointi onnistuu veitsen 195 mm pitkällä, kapealle ja joustavalla terällä.

Terän muotoilun ansiosta yhdellä vedolla saadaan vaivattomasti siistit ja ohuet fileet.

50,10€

Knivo - Kotimainen Juuresveitsi

Knivo juuresveitsi on käytännöllinen veitsi, joka on suunniteltu erityisesti juureksien, hedelmien sekä vihannesten kuorintaan sekä leikkaamiseen.

Terän pituus 145mm

51,62€