HUGO BOSS on maailman johtava ylempien premium-vaatteiden markkinoilla.

Saksalainen konserni, jolla on noin 14 700 työntekijää ympäri maailmaa, kehittää ja myy korkealaatuisia vaatteita ja asusteita naisille ja miehille BOSS- ja HUGO-tuotemerkeillään.

Sen tuotteet vaihtelevat klassisista nykyvaatteista, tyylikkäistä iltamuodista ja vapaa-ajan asusta kenkiin, nahkaasusteisiin ja lisensoituihin tuotteisiin, kuten tuoksuihin, silmälaseihin, kelloihin, lasten muotiin, kodintekstiileihin ja kirjoitusvälineisiin.

HUGO BOSS -kirjoitusvälinesarja lanseerattiin vuonna 2015 ja siitä on nopeasti tullut varteenotettava voima premium-kirjoitusmarkkinoilla. Tätä segmenttiä lähestyen muotitalon näkökulmasta HUGO BOSS -sarja tarjoaa täydellisesti muotoiltuja ja suorituskykyisiä tuotteita, keskittyen samalla innovatiiviseen muotoiluun. Linja tarjoaa kyniä erilaisille luoville segmenteille; klassisista esineistä kyniin, jotka ovat suoraan saaneet inspiraationsa HUGO BOSS -muotilinjasta. Osa teoksista löytää suunnittelujuurensa myös arkkitehtonisista rakenteista.

Kirjoituslinja täydentyy täydellisellä valikoimalla yhteensopivia kirjoitustarvikkeita, kuten muistikirjoja, kansioita ja kynäpusseja, sekä elektronisia esineitä, kuten virtapankkeja. Nykyään HUGO BOSS kirjoitusvälineet ovat saatavilla yli 100 maassa yli 2000 myyntipisteessä

Näytetään kaikki 4 tulosta

Scroll to Top