Cerruti 1881

Antonio Cerruti perusti vuonna 1881 kutomapajan Biellaan, italialaiseen kaupunkiin, joka tunnetaan laadukkaasta villan ja kankaiden tuotannosta.

Näistä juurista lähtien Cerruti-nimi on laajentunut ylellisestä kankaasta ylistetyksi muodiksi unohtamatta koskaan sen ydinarvoja, jotka korostavat laatua ja tyyliä, ammattitaitoa ja teknologiaa. Cerruti 1881 on vuosikymmenten aikana osoittanut, että hyvän modernin tyylin pitää olla innovatiivista ja hienostunutta.

Nykyään Cerruti 1881 tuottaa laajan valikoiman valmiita miesten vaatteita, jotka pysyvät uskollisena tuotemerkin omaleimaiselle hienojen kankaiden, huolellisen käsityötaidon ja älykkään suunnittelun periaatteelle. Brändin tuotevalikoimaan kuuluvat tuoksut, nahkatavarat, kellot, korut, silmälasit, solmiot, kengät ja kirjoitusvälineet.

Vaikka Cerruti 1881 pysyykin uskollisena tuotemerkin ainutlaatuiselle tyylille, joka koostuu hienoista kankaista, huolellisesta käsityöstä ja älykkäästä suunnittelusta tarjonnassaan, Cerruti 1881 on omaksunut innovaation ja luovuuden tullakseen pohjimmiltaan nykyaikaiseksi brändiksi.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Scroll to Top